Proiectare

Această etapă este un proces creativ și riguros, începând cu o consultare preliminară cu clientul, pentru a înțelege pe deplin stilul și preferințele dumneavoastră. Apoi, echipa noastră de designeri pasionați trece la proiectarea propriu-zisă, îmbinând experiența lor cu tehnologia de ultimă generație, pentru a crea o piesă de mobilier unică și funcțională.

O experiență personalizată​

Înainte de a începe producția, vă prezentăm proiectul și stabilim împreună toate detaliile, pentru a ne asigura că suntem pe aceeași lungime de undă și că veți fi încântați de rezultat. Astfel, vă garantăm nu doar mobila de calitate, ci și o experiență plăcută și personalizată, care să vă ofere tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă transforma casa într-un cămin confortabil și nobil.

Tehnologie & Automatizare

La farbica Domus, folosim o procedură interactivă și imagini 3D pentru a crea piese de mobilier unice, care poartă amprenta personală a viitorilor proprietari. După finalizarea acestor etape și stabilirea tuturor detaliilor, semnăm contractul și dăm startul procesului de producție. 

Avem o perioadă medie de finalizare de 30 de zile lucrătoare de la data semnării contractului, însă termenul poate varia în funcție de complexitatea și mărimea proiectului. 

În orice caz, suntem dedicați să livrăm mobila la standarde înalte și să facem din casa dumneavoastră un spațiu confortabil și elegant.