Despre noi

Domus produce ferestre, usi, mobilier din lemn masiv, oferind de asemenea si servicii integrate de amenajari interioare si exterioare. Calitatea acestora este cheia spre stabilirea unui parteneriat solid si de lunga durata cu fiecare client in parte. Coreland experienta bogata acumulata de-a lungul anilor, cu feedback-ul venit din partea clientilor, echipa Domus este convinsa ca doar profesionalismul echipei si calitatea produselor si serviciilor oferite, pot sustine Domus in top, in contextul unei piete extrem de concurentiale.

Domus ofera o gama completa de ferestre, usi, mobilier din lemn masiv, destinate atat clientilor individuali, cat si societatilor comerciale sau institutiilor publice. Fie ca este vorba despre mobilarea locuintei, sediilor de firma, diverselor institutii, scolilor si gradinitelor, cabinetelor medicale, segmentului HORECA, magazinelor, etc. 

Domus raspunde nevoilor clientilor sai cu maxima eficienta.

Certificari de calitate

MARCAJUL CE

Cand este vorba despre certificari de calitate, Domus acorda o atentie deosebita detaliilor. Marcajul CE garanteaza conformitatea produsului cu toate directivele europene aplicabile. Pentru tamplaria termoizolanta, în Romania folosirea marcajului CE este obligatorie începând cu 1 februarie 2010. De la această data, pe piața romaneasca se vor putea comercializa doar ferestre si usi fabricate de producatori certificati conform SR EN 14351-1:2006 pentru aplicarea etichetei CE. Geamul termoizolant si tamplaria termoizolanta produsa de SC DOMUS SRL poarta marcajul CE. Acesta atesta conformitatea produsului cu măsurile stabilite de standardele Comunității Europene si cu specificatiile lor tehnice.

MANAGEMENTUL CALITATII

Tinand cont de aceste certificari de calitate, SC DOMUS SRL, are grija ca toate procesele sa fie supuse unui sistem riguros de control al calitatii. Compartimentul de Asigurarea Calitatii si Serviciul CTC este condus de un manager al Calitatii. Acesta monitorizează permanent toate procesele interne. 

Ne asiguram astfel ca produsele si serviciile societatii nu se abat de la standardele de calitate. Toți clientii nostri beneficiaza de garantie pentru elementele de tamplarie timp de 2 ani. DOMUS asigura asistenta tehnica completa chiar dupa încheierea lucrarii, SERVICE cu echipe de specialisti care pot rezolva rapid eventualele probleme ivite, precum si servicii in perioada POST-GARANTIE.