Ferestre lemn stratificat

HomeGalerie foto

Ferestrele produse de catre Domus SRL indeplinesc conditiile prevazute de HG 622/2004 privind stabilirea conditiilor de introducere pe piata a produselor pentru constructii. Sunt de asemenea inscrise de catre Consiliul Tehnic Permanent pentru Constructii (CTPC), in Registrul Unic.

Profile
Profilele sunt realizate în trei straturi de diferite esențe (brad, stejar sau esențe exotice – meranti, eucalipt etc.). Profilele au secțiunea de 68×80 mm sau 78×80 mm, cu umiditatea maximă admisă de 10-12%. Sunt dispuse fibră contra fibră pentru a anula tensiunile interne și a exclude posibilitatea tensionării în timp. Stratificarea se realizează în prese speciale, cu adezivi clasa D4, rezistenți la umiditate.

Lacuri

Lacurile folosite sunt lacuri ecologice pe baza de apa Sikkens (Olanda) sau ICA (Italia). Acestea oferă tâmplăriei un aspect mătăsos, rezistente la umiditate, ultra-violete, la îngheț și dezgheț repetat.

Geamuri

Geamul folosit la ușile de exterior din lemn stratificat este geam Ornament+Low-E, in format 4-16-4 mm, cu un coeficient de transfer termic de 1,4 W/mpK, oferind o izolație termică și fonică superioară. În funcție de preferințele clientului ușile se pot personaliza cu orice alt tip de geam, inclusiv vitralii.

Feronerie
Ușile de exterior din lemn stratificat sunt echipate cu feronerie ROTO DOORSAFE (Germania) cu închidere în cinci puncte și cu balamale reglabile 3D, oferind o siguranță și o funcționalitate ridicată cu posibilități de reglaje fine ulterioare.